Getting My درمان آسم To Work
Getting My درمان آسم To Work
Blog Article
برخی مطالعات نشان دادند که دمنوش نعناع باعث کاهش خستگی و خواب آلودگی در طول روز میشود، اما مقاله قطعی در این مورد وجود ندارد.
نعناع یک گیاه با طبع گرم و خشک است که خواص دارویی بسیار زیادی دارد و مصرف آن به شیوههای مختلف مثل: خشک، تازه، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان پذیر است. نعناع خواص بسیار زیادی دارد و شما میتوانید با استفاده آن بهصورت دمنوش تمامی خواص آن را به بدن خود هدایت کنید.
طرز تهیه یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش، با شعله مستقیم پنج دقیقه بجوشد
دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتها آور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند.
نعناع فلفلی به عنوان طعم دهنده در آب نبات ها و سایر غذاها استفاده می شود. علاوه بر این بسیاری از مردم نعناع فلفلی را به عنوان یک چای بدون کافئین مصرف می کنند.
لطفا رمز عبور یکبار مصرفی که برای شما پیامک شده است را وارد نمایید
خواص ضد خارش و ضدعفونیکنندگی موجود در نعناع باعث پاکسازی پوست می شود. همچنین نعناع به دلیل خواص ضد عفونی کنندگی از بروز عفونتهای پوستی پیشگیری کرده و یا در صورت وجود آنها را درمان می کند.
این چای در درمان ناراحتی های عصبی و تشنج ها، مـیـگـرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد.
هر کس می تواند بر اساس سلیقه و ذایقه خود و نیز با توجه به بیماری ها یا نیازهای بدنی خویش (و حتی بر اساس فصول مختلف سال) از این نوشیدنی ها بهره ببرد. با به کار بردن کمی ذوق و سلیقه می توانید
دمنوش نعناع با فعال کردن آنزیمهای گوارشی بدن را تشویق به مصرف بیشتر چربی برای تولید انرژی میکند. این به معنای بهرهوری بیشتر از منابع انرژی و کاهش انباشت چربی در بدن است.برای استفاه از خواص لاغری نعناع میتوانید آب معمولی خود را با اضافه کردن نعناع یا لیمو مطبوع تر و سالمتر کنید.
دمنوش نعناع فلفلی ممکن است علائم گوارشی مانند گاز معده، نفخ و سو هاضمه را تسکین دهد.
طبق کتاب سبزیجات ?????? ??? ????? و ادویه جات اثر تانجا و چاندرا (چاپ دوم)، چای نعنا باعث تسکین سردرد، میگرن و دیگر علائم مربوط به استرس می شود.
همچنین می تواند به بهبود مشکلات گوارشی، افزایش تمرکز، تسکین میگرن و رفع بوی بد دهان کمک کند.
استفاده از مطالب سایت سومیتا در دیگر سایت ها تنها با درج نام و لینک منبع (سومیتا) مجاز می باشد.